Service en onderhoud van uw kachel en schoorsteen

Partners

WOODcom Partners

Klanten zien vaak het bos door de bomen niet meer wanneer het gaat over de keuze van de juiste kachel alsmede onderhoud en service. De juiste kachel met de juiste afstelling en een degelijk onderhoud staat immers garant voor een zorgeloze warmte. Even belangrijk is het gebruik van de brandstof. Ovendroog brandhout, houtbriketten en topkwaliteit pellets zijn immers noodzakelijk voor de goede werking van uw kachel.

http://www.kachelservice.be/WOODcom is daarom een nauw samenwerkingsverband aangegaan met Kachelservice (www.kachelservice.be) uw one stop shop voor de levering, plaatsing en onderhoud van een kwalitatieve kachel (hout, pellets en hybride kachels) alsook het onderhoud van uw schoorsteen (schouwvegen, vogelnesten, netten…). Dit in gans Vlaanderen en Zuid Nederland. Tevens verzorgen zij onderhoud en reparatie van alle merken, ook dus als u geen klant bent.

Vraag vrijblijvend een offerte. Tel. 03/666 85 87 – E-mail: info@marcoservice.be

Vergeet niet uw code WOODCOMSERVICE te vermelden!

Woodcom

BE: +32 (0)3 665.07.37
info@woodcom.eu

telefonisch bereikbaar vanaf:
9:00 – 12:00
12:30 – 17:30

Afhaling

Magazijn Kapellen
Klinkaardstraat 210 B001
B-2950 Kapellen

Ma - Vr8:30 - 12:00
12:30 - 17:30
Za9:00 - 11:30
ZoGesloten
KLANTBEOORDELING

 

Facebook - WOODcom paginaPinterest WOODcom paginaInstagram WOODcom paginaTwitter WOODcom pagina

Betalingen: aan chauffeur, per overschrijving of met kaart via: Wij aanvaarden:
home | comfort | garden
België: Voor 15u besteld > levering 48u