ONZE SOORTEN BOOMSCHORS

klik hieronder op uw keuze

ALLE SOORTEN SYLVESTRIS PINUS MARITIMA WORTELDOEK

Zin in een mooi verzorgde tuin? Bent u het beu om onkruid te wieden? Dan is de WOODcom Boomschors – Sierschors zeker iets voor u!

Banner Spring WOODcom

Tuinschors, functioneel én decoratief

Tuinschors heeft twee functies. Enerzijds maakt het het onderhoud van uw tuin makkelijker. Anderzijds geeft het aan uw tuin een meerwaarde omdat uw planten individueel veel mooier uitkomen. Boomschors regelt de bodemtemperatuur, het verdrijft insecten en het voegt voeding toe aan de bodem. Bij fruit en groenten die tegen de grond groeien zoals pompoenen of meloenen, houdt het de vruchten proper. Er bestaan enorm veel soorten tuinschors, van goedkope boomschors tot duurdere. En u vindt boomschors in vele houtsoorten.

Welke tuinschors kiest u?

Tuinschors kopen begint met het maken van de juiste keuze. Er bestaat bijvoorbeeld boomschors van de Sylvester of grove den. En u vindt boomschors van de Pinus Maritima, welke een Franse den is. Daarnaast bestaan er bijvoorbeeld houtsnippers die er lichtjes anders uitzien dan schors. De grootte van de stukken is ook belangrijk voor de uiteindelijke look van uw tuin. Bekijk goed de specificaties van de verschillende soorten voor u een keuze maakt. 

Hoeveel tuinschors heeft u nodig?

Een boomschors bodembedekker moet dik genoeg aangebracht worden. Doorgaans wordt er een laag van 7 tot 10 cm gerekend. Bereken de oppervlakte die u wilt bedekken en bereken zo het volume dat u nodig heeft. Dit zijn echter slechts richtlijnen. Er zijn andere factoren die de nodige hoeveelheid mee bepalen. Bij het gebruik van worteldoek moet u minder boomschors kopen. Bij een zandleem of kleigrond moet u minder boomschors bestellen dan bij pure zandgrond. En bij grotere stukken boomschors heeft u meer nodig dan bij kleine stukken.

Hoe brengt u tuinschors aan?

Dat boomschors goedkoop is, is een feit. U kunt dus goedkope boomschors kopen het hele jaar door. Voorzie ruim voldoende tuinschors als u de eerste keer uw tuin bedekt met deze bodembedekker. Als u te veel aan boomschors zou hebben, kunt u die altijd gebruiken voor in bloembakken of om de rand rond uw vijver proper te houden bijvoorbeeld. Boomschors aanbrengen is zeer simpel. U maakt de grond mooi egaal, eventueel brengt u worteldoek aan. Daarna strooit u de boomschors gelijkmatig uit. Meer hoeft u niet te doen. Boomschors gaat gemiddeld 5 jaar mee, afhankelijk van de ondergrond of de weersomstandigheden.

Boomschors online bestellen

Schors bestellen voor uw tuin kan perfect online. U ziet er onmiddellijk de verschillende soorten en de verschillende boomschors prijzen. Het voordeel van online bestellen is dat het thuis geleverd wordt en dat u zelf niet voor vervoer hoeft te zorgen. Boomschors is wel licht van gewicht, maar u zult versteld staan over het volume dat u nodig heeft voor uw tuin. Op de website kunt u eenvoudig nog eens berekenen hoeveel u precies nodig heeft. Maak uw keuze en bestel online. Binnenkort ligt uw tuin er niet alleen volledig netjes bij, u zult ook minder werk hebben om onkruid te bestrijden. Dankzij boomschors geniet u dubbel van uw tuin!

Pinus Maritima 25-45 Order 9935

HOEVEELHEID BOOMSCHORS BEREKENEN?

MEER INFO

Boomschors is een natuurproduct dat uitermate geschikt is voor het afdekken van tuinen of het aanleggen van paden.  Maar hoeveel materiaal per vierkante meter heeft u nodig bij het bedekken van uw tuin?

Tuinafboording WOODcom

TUINAFBOORDING

BESTEL HIER

De afboording van een gazon, border (bestand met siergrassen of bodembedekkers), een moestuin of tuinpad kan je met Ecolat® op een mooie manier afwerken. – Ecologisch: gefabriceerd uit 100% gerecycleerd kunststofafval

Woodcom

BE: +32 (0)3 665.07.37
info@woodcom.eu

telefonisch bereikbaar vanaf:
9:00 – 12:00
12:30 – 17:30

Afhaling

Magazijn Kapellen
Klinkaardstraat 210 B001
B-2950 Kapellen

Ma - Vr8:30 - 12:00
12:30 - 17:30
Za9:00 - 11:30
ZoGesloten
KLANTBEOORDELING

 

Facebook - WOODcom paginaPinterest WOODcom paginaInstagram WOODcom paginaTwitter WOODcom pagina

Betalingen: aan chauffeur, per overschrijving of met kaart via: Wij aanvaarden:
home | comfort | garden
België: Voor 15u besteld > levering 48u