Brandhout

Toont alle 12 resultaten

Brandhout – Haardhout

Droog brandhout – haardhout kopen bij  WOODcom voor het hoogste rendement

Niet elk hout is geschikt om te gebruiken als brandhout. Om goed te stoken is het belangrijk dat u erop let om droog hout te kopen. Vers hout heeft een vochtigheidsgehalte van rond de 50%. Brandhout mag maximaal een vochtigheidsgehalte hebben van 20% om goed te kunnen branden. Hiervoor is het noodzakelijk om hout goed te laten drogen. Om een vochtigheidsgehalte van 20% te benaderen kan het vaak twee tot drie jaar duren eer vers hout geschikt is als brandhout. Om dit te versnellen wordt al ons hout in een speciale droogoven gedroogd.  

Al het brandhout te koop bij WOODcom is ovendroog hout en wordt speciaal geselecteerd en deskundig opgeslagen. Hierdoor kunnen we het hoogste rendement garanderen. Wilt u kwalitatief en goedkoop brandout kopen? Dan bent u bij WOODcom aan het juiste adres! 

Welk brandhout kiezen?

Hoewel er enorm veel boomsoorten op onze planeet zijn, zijn niet alle houtsoorten geschikt als brandhout. Zo branden bijvoorbeeld kastanjebomen, populieren en tropisch hout minder goed. De beste soorten brandhout zijn afkomstig van de eik, de es, beuk, berk, els en de lindeboom. Bij WOODcom zijn al deze soorten brandhout te koop in ons aanbod. Van zacht tot hard brandhout, voor elke kachel hebben wij het geschikte hout. Daarnaast hebben wij ook in elke prijsklasse  droog brandhout te koop, van goedkoop brandhout tot duurder brandhout, zodat iedereen naar wens kan kiezen. 

Brandhout eenvoudig online bestellen

Online al uw droog brandhout kopen en uw pakket vervolgens aan huis laten leveren. Dat kan bij WOODcom! U kan ons brandhout kopen in verschillende volumes zoals grote of kleine kratten, netzakken of dozen. Bij WOODcom goedkoop brandhout bestellen? Dan kan u niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op gebruiksgemak en professionele service. In onze webshop vindt u al onze producten en kan u eenvoudig per soort de prijs van het brandhout vergelijken. Droog hout kopen duurt bij WOODcom slechts enkele klikken. 

Contacteer ons voor meer informatie of deskundig advies

Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet goed welk brandhout u moet kopen? Dan helpen wij u graag verder. Via de filters op onze website kan u al selecteren op een aantal criteria waaraan uw hout moet voldoen als u brandhout wilt bestellen. Daarnaast kan u ons telefonisch contacteren op het nummer +32 (0)3 665.07.37 of kan u ons mailen op info@woodcom.eu. Onze specialisten geven u graag advies over welke soort brandhout het meest geschikt is voor uw kachel. Wij helpen je als je droog hout wilt kopen voor gezellig warme winterdagen.

Heeft u nog andere vragen over ons of bent u benieuwd naar de prijs van ons brandhout?  Bij onze VEEL GESTELDE VRAGEN – FAQ’s vindt u zeker meer informatie.