Brandhout-Mix-OvendroogBrandhout-Mix-Ovendroog

XXLDEAL 2,2m³ Brandhout mix ovendroog (eik en beuk + berk)

Beste deal

479,00 incl. BTW en levering

  • Ovendroog
  • Eik, Beuk en Berk
  • Lengte van 25 cm tot 30 cm

Beschrijving

Brandhout mix ovendroog

WOODcom, uw garantie voor perfect brandhout!

Onze kratten met brandhout mix ovendroog zijn voorzien van 3 verschillende houtsoorten. De kratten bevatten eik, beuk en berk. Een mix dus van hardhout en zachthout. Het hardhout zorgt voor een lange brandduur en een hoog rendement terwijl het zachthout makkelijker ontvlamt zodat u de kamer snel kan opwarmen.

De XXL-deal is een extra voordelige deal waarbij je 2,2m³ brandhout mix krijgt voor een absoluut spotprijsje!

Is brandhout mix goed brandhout?

Brandhout mix is ideaal om te stoken omdat het bij ons ovendroog is. U hoeft het hout dus geen maanden of jaren te laten drogen in de schuur. Gewoon de kachel in met een aanmaakkrul en meteen aansteken.

Loofhout in plaats van naaldhout is natuurlijk ook een grote troef. Dit betekent minder assen, veel hoger rendement, een prachtig vlammenspel en natuurlijk geen harsen die opbranden en zorgen voor rommel in de schouw.

De dikte en lengte van onze blokken maken onze brandhout mix zijn de ideale balans tussen gebruiksgemak en rendement. Vanwege een dikte van 5-20 cm en een lengte van 25-30 cm bent u zeker dat de blokken in uw kachel zullen passen. Alsook nog steeds een hoog rendement te zullen geven zonder dat u er te snel een nieuwe blok op hoeft te gooien.

Als u dit optelt dan heeft u:

  • Ovendroog hout
  • Loofhout (Hard- en zachthout)
  • Ideale blokken
  • Prachtig vlammenspel

De hoogste kwaliteit dus aan de laagste prijs!

Brandhout mix ovendroog eenvoudig online bestellen

Online al uw ovendroog brandhout kopen en uw pakket vervolgens op adres laten leveren? Dat kan bij WOODcom! U kan ons brandhout kopen in verschillende afmetingen zoals grote kratten, kleine kratten of netzakken. Bij WOODcom kan u niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op gebruiksgemak en professionele service.

Contacteer ons voor meer informatie of deskundig advies

Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet goed welk brandhout u moet kopen? Dan helpen wij u graag verder. Via de filters op onze website kan u al selecteren op een aantal criteria waaraan uw hout moet voldoen als u brandhout wilt bestellen. Daarnaast kan u ons ook telefonisch contacteren op het nummer +32 (0)3 665.07.37 of kan u ons mailen op info@woodcom.eu. Onze specialisten geven u graag advies over welke soort brandhout het meest geschikt is voor uw kachel.

Heeft u nog andere vragen over ons of bent u benieuwd naar de prijs van ons brandhout? Op onze FAQ-pagina vindt u zeker meer informatie.

Bijkomende informatie

Gewicht 900 kg
Afmetingen 120 × 90 × 240 cm
Houtsoort

Mix

Verbrandingswaarde

10,6 GJ/m³ (gemiddelde)

Vochtigheidsgraad

<15%

Gekloofd

Dikte +/- 5-15 cm – Lengte +/- 25-30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “XXLDEAL 2,2m³ Brandhout mix ovendroog (eik en beuk + berk)” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *