Nestro briketten EiKNestro briketten EiK

Nestro briketten EiK

Prachtig vlammenspel

(1 klantbeoordeling)

578,00 incl. BTW en levering

  • Brandt zeer lang
  • Prachtig vlammenspel
  • Geschikt voor elke houtkachel en -haard
Pallet (96stk = +/-960kg)
SKU: BN-NESTR-EIK Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Nestro Houtbriketten: Puur Eiken Comfort bij WOODcom

Bij WOODcom geloven we in de kracht van innovatie en duurzaamheid, en onze Nestro Houtbriketten zijn hier het perfecte voorbeeld van. Met trots introduceren we onze hoogwaardige houtbriketten, vervaardigd uit puur eiken zaagsel afkomstig uit de meubelindustrie. In deze uitgebreide gids nemen we je mee op een ontdekkingsreis naar de voordelen en unieke eigenschappen van onze Nestro Houtbriketten.

De Kracht van Puur Eiken Zaagsel

Onze Nestro Houtbriketten onderscheiden zich door de gebruikte grondstof: puur eiken zaagsel. Dit zaagsel is afkomstig uit de meubelindustrie, waar kwaliteit en zuiverheid voorop staan. Door dit hoogwaardige eiken zaagsel te gebruiken, creëren we briketten die niet alleen efficiënt branden, maar ook een minimale impact hebben op het milieu.

Voordelen van Nestro Houtbriketten bij WOODcom

1. Efficiënte Verbranding voor Langdurige Warmte

Dankzij de compacte en homogene structuur van deze Houtbriketten zorgen ze voor een uiterst efficiënte verbranding. Het pure eiken zaagsel zorgt voor een langdurige warmteafgifte, waardoor je langer kunt genieten van een knusse en comfortabele omgeving.

2. Milieubewust: Hergebruik van Meubelindustrie Restmateriaal

We zijn trots op onze milieuvriendelijke aanpak. Door puur eiken zaagsel uit de meubelindustrie te gebruiken, verminderen we de hoeveelheid afval en dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Het hergebruik van restmateriaal past perfect in onze missie om hoogwaardige producten te leveren met een minimale impact op het milieu.

3. Puurheid zonder Toevoegingen

Bij WOODcom hechten we waarde aan puurheid en kwaliteit. Onze Houtbriketten worden gemaakt zonder toevoeging van bindmiddelen of chemische stoffen. Puur eiken zaagsel is het enige ingrediënt, wat resulteert in een ongecompliceerd, natuurlijk product dat garant staat voor een schone en efficiënte verbranding.

4. Handig en Gemakkelijk te Hanteren

Nestro Houtbriketten zijn compact en gemakkelijk stapelbaar, waardoor ze handig zijn in gebruik en opslag. De uniforme vorm zorgt ervoor dat je eenvoudig de benodigde hoeveelheid kunt doseren, zonder het gedoe van grote houtblokken. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte en ben je altijd voorbereid op een gezellig vuur.

5. Geschikt voor Diverse Verwarmingstoepassingen

Of je nu een open haard, houtkachel, vuurkorf of zelfs een barbecue hebt, Nestro Houtbriketten zijn veelzijdig inzetbaar. Hun gestandaardiseerde vorm maakt ze geschikt voor verschillende verwarmingstoestellen, waardoor je flexibel bent in het gebruik ervan.

Bestel Je Nestro Houtbriketten bij WOODcom

Bij WOODcom begrijpen we dat de keuze van brandstof essentieel is voor het creëren van de perfecte vuurervaring. Onze Houtbriketten bieden niet alleen efficiënte verwarming, maar ook een bewuste keuze voor het milieu. Bestel vandaag nog je Houtbriketten bij WOODcom en ontdek de voordelen van puur eiken zaagsel als brandstof. Maak van elke vuurervaring een duurzaam en aangenaam moment met Nestro Houtbriketten van WOODcom.

Bijkomende informatie

Gewicht 10 kg
Afmetingen 24 × 10 × 48 cm
Houtsoort

Eik

Calorische waarde

8,6 GJ/m³

Vochtigheidsgraad

<5%

Asrest

< 2%

Brandduur - Vlammenspel

Traag brandend – levendig vlammenspel

1 beoordeling voor Nestro briketten EiK

  1. Ken

    Wij gebruiken al jaren Nestro eik briketten voor onze haardkachel. We zijn er zeer content van. Ze geven lang warmte, ook het vlammenspel is top.

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *