Zijn er extra kosten verbonden aan de levering?

Goed nieuws! Bij ons zijn er geen extra kosten verbonden aan de levering. De prijs die je ziet bij ‘geleverd’ is de totale prijs, inclusief transportkosten en btw. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Er is echter één uitzondering: als je specifiek kiest voor levering met een meeneemheftruck, ook wel bekend als een kooiaap, dan zijn er wel extra kosten.

Voor leveringen in Vlaanderen geldt een toeslag van 39,95€ en voor leveringen in Wallonië een toeslag van 85,62€. Je kunt deze optie eenvoudig selecteren in je winkelwagentje of tijdens het afrekenen.

Dus, tenzij je specifiek kiest voor deze extra service, hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. We streven ernaar om jouw winkelervaring zo transparant en gemakkelijk mogelijk te maken.

 

Kan ik het uur van levering kiezen?

We begrijpen dat je graag zou willen weten op welk specifiek uur je bestelling wordt geleverd. Helaas kunnen we geen specifiek uur van levering garanderen. Maar geen zorgen, we staan klaar om je bestelling op elke werkdag te bezorgen, op de datum die jou het beste schikt. Tijdens het afrekenen kun je zelf de gewenste leverdatum kiezen, zodat het perfect in jouw planning past.

Onze samenwerking met een landelijke transporteur betekent dat we helaas geen controle hebben over de exacte planning van leveringen. Daarom kunnen we niet van tevoren aangeven op welk dagdeel of tijdstip je bestelling wordt bezorgd.

Wat betreft leveringen in België, deze vinden plaats op werkdagen tussen 5.00u en 19.00u. Hoewel we geen specifiek tijdstip kunnen beloven, zal je normaal gesproken de avond vóór de levering een e-mail ontvangen van onze transporteur om je op de hoogte te stellen.

We hopen dat dit alles duidelijkheid biedt.

 

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd voor je klaar!

Betalingen: per overschrijving of met kaart via:  Wij aanvaarden: