Over WOODcom

Al 10 jaar lang heeft WOODcom één duidelijk doel voor ogen: Elk gezin in de Benelux omhullen met warmte, comfort en gezelligheid. Of het nu gaat om knusse winteravonden bij de haard, de lentesfeer met boomschors of zomerse hoogtepunten tijdens een BBQ. WOODcom staat klaar om razendsnel te leveren, recht tot aan je voordeur. Laat ons je omarmen met momenten van warmte en gezelligheid! 🌟🔥🏡

Wie is wie binnen het bedrijf?

Maak kennis met ons dynamisch team!

Wat hebben we voor je in petto? Nou, alles wat je maar kunt bedenken!

We hebben een uitgebreid assortiment, regelmatig aangevuld met topkwaliteit producten. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over miskopen dankzij onze testpakketten die het risico uit winkelen halen.

En we zijn er altijd voor je, vijf dagen per week! Maar we doen dit niet zomaar. We bieden niet alleen producten aan, maar ook de allerbeste service met een persoonlijke touch. Onze goederen zijn als cadeautjes, perfect verpakt om hun kwaliteit te waarborgen.

En het bestellen bij ons? Dat is zo gepiept! Supersimpel via de webshop, telefoon of zelfs in ons afhaalmagazijn in Kapellen. En het beste van alles? We leveren snel, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Dus waar wacht je nog op? Laat ons je verwennen met de beste producten en service die je maar kunt wensen! 🎁🛍️🚚

“Home is where the haard is”

En bij ons is dat niet alleen een gezegde, maar een belofte. Warmte, comfort en gezelligheid, wij brengen het recht naar jouw deur!

Hoe kunnen wij jou helpen?

U kan ons via onze website, mail (info@woodcom.eu) of telefoon 03/665 07 37 bereiken van maandag tot vrijdag en van 8u tot 17u.

SCHRIJF EEN REVIEW OVER UW BESTELLING!  

Bij ons staat klanttevredenheid op nummer één! We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze producten en service, zodat we u altijd op de best mogelijke manier van dienst kunnen zijn.

Maar hier hebben we jouw hulp bij nodig! Jouw mening is ontzettend waardevol voor ons. Dus, hoe heb je jouw bestelling ervaren?

We nodigen je van harte uit om een review te schrijven over je ervaring met ons op Google of Trustpilot. Dit kan heel gemakkelijk via de QR-code hieronder of de knop. Het kost slechts 2-3 minuten van je tijd, maar het betekent ontzettend veel voor ons! 🌟✍️

Alsook nodigen wij u uit, week na bestelling van de goederen om een review te plaatsen – Shop met een gerust hart!

Betalingen: per overschrijving of met kaart via:  Wij aanvaarden: