ONZE SOORTEN PELLETS

klik hieronder op uw keuze

ALLE SOORTEN PELLETS EIK PELLETS MIX

Stoken met hout is een duurzame vorm van verwarmen. De gemakkelijkste manier is stoken met pellets.

Houtpellets zijn een hernieuwbare brandstof op basis van hout. Ze worden gemaakt van zaagsel dat een afvalproduct is van houtzagerijen.

Houtpellets vormen een belangrijk wapen in de strijd tegen het broeikaseffect. Ze zijn relatief compact en hebben een lage vochtigheidsgraad (ongeveer 10%). Daardoor kunnen ze zeer efficiënt en schoon verbrand worden. Door hun vaste staafvorm en kleine omvang kunnen ze eenvoudig en automatisch naar een brander getransporteerd worden.

Dus verbranden is CO2-neutraal. Dit betekent dat er niet meer CO2-vrijkomt bij het verbranden van pellets dan bij het verrotten van het houtafval in de natuur. Door het aanwenden van pelletverwarming in onze woningen dragen we bij aan de co2-reductie die dringend nodig is.

WOODcom - Pellets

VERSCHIL TUSSEN PELLETS MIX EN EIK


PELLETS WOODcom

Pellets Mix:

Pellets mix worden geperst uit zuiver onbehandeld en droog zaagsel van beuk- en naaldhout. Dit wordt gekenmerkt door het DIN+ certificaat van de pellets mix. Het zaagsel zijn overschotten uit de meubelindustrie. Zo zorgen pellets mix ervoor dat alle delen van de boom zeker gebruikt worden. De hoge densiteit van de beuk zorgt ervoor dat de pellets mix een zeer hoog rendement opleveren. Ze branden zachter dan de eiken pellets.

We raden Pellets Mix te gebruiken aan als uw kachel minder dan 10KW bevat en minimum ruimtes moet verwarmen.

Pellets Eik:

Pellets eik worden geperst uit zuiver onbehandeld en droog zaagsel van eikenhout. Dit wordt gekenmerkt door het DIN+ certificaat van deze pellets eik. Het zaagsel is een overschot uit de meubelindustrie. Zo zorgen pellets eik ervoor dat alle delen van de boom zeker gebruikt worden. De hoge densiteit van de houtsoort zorgt ervoor dat het stoken van deze pellets het hoogste rendement oplevert.

We raden Pellets Eik te gebruiken aan als uw kachel meer dan 10KW bevat en grote en veel ruimtes moet verwarmen.

WAAROM WOODCOM PELLETS 100% EIK?

HOTDEVIL-PELLETSEIKSAMPLESIDE

MEER INFO

 

Verwarmen met eiken pellets zonder zorgen.

Hoog rendement en aangename warmte! Kortom, u wil zorgeloos stoken in uw pelletkachel? Dan hebben wij voor u de oplossing! De WOODcom – HotDevil pellet is de Rolls-Royce van de houtpellets en munt uit door efficiëntie en gebruiksgemak.

Eiken houtpellets zijn de beste: Wat is het geheim van onze pellets?

De fabrikant en de regio waar het hout vandaan komt is van doorslaggevend belang voor de kwaliteit van de pellets. Het pelletiseerproces geeft de fabrikant precieze controle over de samenstelling van houtpellets. Als u hout in uw houtkachel gebruikt, krijgt u wat de natuur heeft voortgebracht.

Misverstand over pellets eik!

Een groot misverstand is dat 100% loofhout geen natuurlijk bindmiddel zou bevatten en dat er chemisch bindmiddel wordt toegevoegd aan de pellets. Dit is onwaar en laat jezelf hier niet door vangen. Loofhout bevat net als andere houtsoorten ook lignine dat vrijkomt tijdens de persing en gebruikt wordt als organisch bindmiddel. Lignine is een biopolymeer dat in de celwand van plantaardige cellen zit.

Woodcom

BE: +32 (0)3 665.07.37
info@woodcom.eu

telefonisch bereikbaar vanaf:
9:00 – 12:00
12:30 – 17:30

Afhaling

Magazijn Kapellen
Klinkaardstraat 210 B001
B-2950 Kapellen

Ma - Vr8:30 - 12:00
12:30 - 17:30
Za9:00 - 11:30
ZoGesloten
KLANTBEOORDELING

 

Facebook - WOODcom paginaPinterest WOODcom paginaInstagram WOODcom paginaTwitter WOODcom pagina

Betalingen: aan chauffeur, per overschrijving of met kaart via: Wij aanvaarden:
home | comfort | garden
België: Voor 15u besteld > levering 48u