Tuin

Tuin

Zin in een mooi verzorgde tuin? Bent u het beu om onkruid te wieden? Of heb je potgrond of meststoffen nodig? Of wilt u afboordingen?

Dan is WOODcom Tuin voor U!

Tuinschors, functioneel én decoratief

Tuin- of sierschors kopen doet u niet elke dag. Het is een aankoop die voor de eerstkomende jaren de uitstraling van uw tuin zal bepalen. Schors heeft twee functies. Enerzijds maakt het het onderhoud van uw tuin makkelijker. Anderzijds geeft het aan uw tuin een meerwaarde omdat uw planten individueel veel mooier uitkomen. Boomschors regelt de bodemtemperatuur, het verdrijft insecten en het voegt voeding toe aan de bodem. Er bestaan enorm veel soorten tuinschors, van goedkope boomschors tot duurdere. En u vindt boomschors in vele houtsoorten. Maak de juiste keuze sierschors en u zult optimaal van uw tuin kunnen genieten.

Potgrond bestellen, maak de juiste keuze!

Potgrond kopen bij WOODcom is zeer eenvoudig. Met een paar muisklikken kan u goedkope potgrond van hoge kwaliteit online bestellen en krijgt u makkelijk en snel zoveel potgrond als u nodig heeft thuis geleverd. Maar let op, er zijn diverse soorten potgrond te koop en daarom is het toch wel even uitkijken als u een potgrond aanbieding ziet. Niet te snel beslissen is de boodschap. Dankzij de juiste potgrond te kopen zullen uw bloemen, planten en bomen het veel beter doen.

Graszaden kopen, een echte kunst!

Men staat er niet zo gauw bij stil, maar graszaden kopen is een kunst. Niet elk soort gras is hetzelfde. Er zijn heel wat factoren die meespelen om de juiste keuze te maken tussen de verschillende soorten graszaden. Het is de bedoeling om precies dat graszaad te kopen dat voor een aantal jaren een prachtig gazon oplevert in uw tuin.

Tuinafboording!

De afboording van een gazon, border (bestand met siergrassen of bodembedekkers), een moestuin of tuinpad kan je met Ecolat® op een mooie manier afwerken.

Voor gebogen toepassingen is Ecolat® verkrijgbaar op rollen van 25 of 10 m. Deze zijn buigzaam en ideaal voor glooiende vormen. Voor rechtlijnige toepassingen bestaat Ecolat® in de vorm van 2 meter lange latten.
Ecolat® wordt bevestigd door middel van Ecopic® paaltjes met een H-profiel. Deze zijn eenvoudig in de grond te slaan en garanderen een hoge stabiliteit.

En zo heeft WOODcom nog veel meer!!!!