Gazonzaad SPEED green renovatie Doos (1,2Kg)Gazonzaad SPEED green renovatie Doos (1,2Kg)

Gazonzaad SPEED green renovatie Doos (1,2Kg)

24,00 incl. BTW en levering

 • Complete oplossing om gemakkelijk en duurzaam zones te herstellen

Uitverkocht

SKU: BN-GAZAAD-SPEED-1,2KG-UN-L1 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Gazonzaad SPEED green renovatie Doos (1,2Kg)

Speed Green Renovatie 5 in 1 is een complete oplossing om gemakkelijk en duurzaam zones te herstellen die beschadigd zijn door:

 • Bloempotten, schommels, tijdelijk zwembad of tenten
 • De aanwezigheid van dieren (mollen, urine van honden en katten)
 • Intensieve betreding (spelende kinderen, regelmatige doorgang)
 • Moeilijke meteorologische omstandigheden (warmte, droogte..)

 

Eigenschappen Gazonzaad Speed green renovatie 5 in 1:

 1. Graszaden:  De mengeling van zaden is samengesteld uit Engels raaigras, dat geselecteerd is omwille van zijn vroege kiemkracht en snelle groei, en Roodswenkgras met forse uitlopers die de vorming van een dicht en fijn gazon garanderen.
 2. Plantaardig substraat op basis van Coco: Dit type van substraat is de optimale voedingsbodem voor de groei van de gazon.  Zijn natuurlijke structuur stockeert water en voedingsmiddelen zodat het gras snel en krachtig kan groeien.
 3. Meststof: De geselecteerde meststof zorgt voor de optimale nutriënten vanaf het moment van het zaaien en bevordert zo de kieming.
 4. Houder van water en nutriënten: deze innoverende substantie verbeterd de opslag van water en voedingsstoffen in de nabijheid van de zaden. Het stimuleert op deze wijze de groei.
 5. Zeewierkalk: dit product op basis van rode algen bevat verscheidene spoorelementen, wat zorgt voor een neutralisering van de zure gronden. Bijvoorbeeld die aangetast zijn door dierlijke urine.

Zaai op het goed moment!

 1.  Eerst voorbereiding van de grond door het wegnemen van afval en dood gras op de te herstellen plaats. Hard de grond oppervlakkig in.
 2.  Ten tweede, zaai deze gazonzaad in een fijne laag. Er oplettend dat de grond zichtbaar blijft zodat het plantaardige substraat het water kan absorberen.  Gebruik 300g per m2 op een volledig onbegroeide grond en 150g per m2 op een lichtjes begroeide gazon.
 3.  Daarna besproei met fijne regen tot de plantaardige substantie volledig verzadigd is van water en er donderbruin uitziet.  Sproei regelmatig om een voldoende vochtigheid te houden.
 4.  Ten slotte, onderhoud het gazon zodra deze de hoogte van 12cm bereikt heeft.  Op dat moment mag u de eerste keer maaien.  Maai het gazon op 5 tot 7cm hoog, en rol het terrein om de inplanting van de nog fragiele gazon te verstevigen.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen 35 × 35 × 15 cm
Levering

Geleverd

Aantal per colli

1 stuk

Volume

Doos

Inhoud per stuk

1.2kg

Lengte-x-Breedte-x-Hoogte

18x8x26