Schop in Zweedse BoronstaalSchop in Zweedse Boronstaal

Schop in Zweeds Boronstaal

40,68 incl. BTW en levering

SKU: BN-SCHOP-L204-UN-L1 Categorieën: ,

Beschrijving

Schop in Zweeds Boronstaal

Schop met houten handvat.

Waarom heb je een Schop in Zweeds Boronstaal nodig?

Een schopschep of schup is een stuk gereedschap dat gebruikt wordt voor graafwerk en voor het verplaatsen van zand, grind, grond of ander los materiaal, zoals graan. De schop heeft in hoofdzaak twee delen: het blad en de steel. Een schop met een holling, waardoor grond er goed op blijft liggen, wordt gebruikt voor het opscheppen. Men kan er prima grond mee verplaatsen. Om een stuk grond af te steken of om het begin van een kuil te maken is een spade of een schop met een recht blad echter beter geschikt. Ook de steel van deze twee scheppen is verschillend. Voor het makkelijk opscheppen is een kortere steel nodig dan bij het spitten.

Nee en niet nodig om een schop onder jouw achterste te krijgen.

 

Wat is het verschil tussen een spade en een schop?

Er is wel degelijk verschil tussen een spade en een schop. Een spade is bedoeld om te spitten, diepe putten graven terwijl een schop bedoeld is voor het echte schep werk. Ook in de manier waarom ze gebouwd zijn verschillen ze uiteraard van elkaar, omdat je nu eenmaal voor spitwerk ander materiaal nodig hebt dan schepwerk. Ze lijken echter wel weer veel op elkaar 😉

 

Waarmee tuinieren makkelijker, lichter, efficiënter en eenvoudigweg leuker wordt. En dat is toch uiteindelijk de bedoeling van tuinieren.

Klik hier voor het gehele tuingereedschap assortiment.

Extra informatie

Gewicht 2.05 kg
Afmetingen 28.5 × 23.5 × 151 cm
Levering

Geleverd