Vuurschalen

Toont alle 4 resultaten

Vuurschalen: gezellig en praktisch

Wanneer het ‘s avonds sneller fris wordt, zorgt een vuurtje voor een warme en gezellige sfeer. Met de vuurschalen van WOODcom heeft u een oplossing voor de koude en kan u genieten van een gezellige avond met vrienden. Zo haalt u het maximale uit uw tuin en het buitenleven. Bovendien kan u een grillrooster aanschaffen zodat u samen met het hele gezin geniet van geroosterd vlees, gepofte kastanjes of gesmolten marshmallows. We hebben vuurschalen in verschillende formaten, maar onze vuurschaal van 100cm is veruit het populairst. Daarnaast zijn ze ook enorm praktisch. Zo kan u uw vuurschaal gebruiken om bloemen in te planten of als waterpartij voor vogels. Met de vuurschalen van WOODcom geniet u het hele jaar door. Uw vuurschaal is veelzijdiger dan u denkt. U plant er bloemen in of gebruikt ze als waterpartij voor vogels. Of om een hartverwarmend vuur te maken – al dan niet functioneel.

Vier seizoenen, zonder verpinken

Wilt u maximaal genieten van uw buitenruimte?
De koude verdrijven en uw avonden verlengen?
Vlees en marshmallows roosteren, kastanjes poffen?

Het kan állemaal met uw WOODcom-vuurschaal in cortenstaal. Ze oogt niet alleen mooi en zen met zijn prachtig verweerde patine.  Ze verwarmt ook lichaam en geest met feeëriek licht en knetterend vuur.

Vuurschaal in cortenstaal als blikvanger in uw tuin

Naast het feeëriek licht en het knetterend vuur hebben onze vuurschalen nog tal van kenmerken. Al onze grote en kleine vuurschalen worden vervaardigd uit hoogwaardig cortenstaal van drie tot vier millimeter dik. Cortenstaal is een zeer sterk en duurzaam materiaal waardoor u langer kan genieten van uw vuurschaal. De kleur van zo’n grote vuurschaal varieert van warm oranje tot roodbruin. De kenmerkende roestkleur is als een oxidehuid. Ze beschermt het dieperliggende materiaal op natuurlijke wijze tegen agressieve weersomstandigheden. Daarnaast geeft de kleur uw vuurschaal ook een eigenzinnig karakter.  Gebruik droog hout om hinderlijke rookvorming te vermijden. En verwijder na gebruik de assen. De natuur doet de rest. Met de warme uitstraling van het hout, de sterkte en industriële touch van het staal heeft u garantie op een uniek stuk in uw tuin.

Grote vuurschaal: maximaal genieten van elk seizoen

Met uw WOODcom vuurschaal verwarmt u zichzelf het hele jaar door. Onze vuurschaal in cortenstaal vormt een patinalaag die nabehandeling overbodig maakt. Hoe langer u de vuurschaal gebruikt, hoe mooier het patina van het staal. Daarbovenop is het materiaal niet meer gevoelig voor slijtage en wordt het bijna onverwoestbaar. Over het onderhoud moet u zich ook geen zorgen maken. Onze grote vuurschalen zijn enorm gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Verwijder na gebruik eenvoudig alle assen en zet hem weer op de juiste plek voor volgend gebruik.

Kies WOODcom voor uw grote vuurschaal

Onze vuurschalen zijn beschikbaar in verschillende maten en zijn gemaakt van topkwaliteit. Contacteer ons gerust voor meer informatie over een vuurschaal die te koop staat. U kan ons steeds telefonisch contacteren op het nummer +32 366 507 37 of via mail op info@woodcom.eu . Het is ook altijd mogelijk om een vraag te stellen via het contactformulier. Onze specialisten geven u graag meer informatie of gericht advies over uw vuurschaal van 100cm of uw vuurschaal in cortenstaal.