Hoe stuur ik een bestelling terug?

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen, te rekenen vanaf de levering van uw bestelling, de overeenkomst te herroepen en uw goederen terug te zenden.  Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons hiervan op de hoogte stellen per e-mail, in een aangetekende zending of met een herroepingsformulier voor dat de herroepingstermijn is verstreken. U hoeft daarbij zelfs niet aan te geven waarom u wilt afzien van uw aankoop.

Binnen de termijn van 14 kalenderdagen moet u de goederen artikel met de nodige zorg hanteren. U mag de goederen slechts uitpakken voor zover het noodzakelijk is om uw inspectierecht uit te oefenen. De gekochte goederen mogen alleen in de originele staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Als het artikel niet meer verkoopbaar is omdat u het gebruikt hebt zullen de goederen volledig worden aangerekend. Zoniet ontvangt u de door u gedane betaling, met inbegrip van de standaard leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten wanneer u voor betaling aan de chauffeur opteerde) binnen de 14 kalenderdagen nadat wij de goederen ontvangen hebben, terug op uw rekening.

U moet de goederen terugzenden binnen de 14 kalenderdagen na het uitoefenen van het herroepingsrecht terugzenden. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening.

Download hier het formulier voor herroeping

Woodcom

BE: +32 (0)3 665.07.37
info@hotdevil.be
Afhaling

Magazijn Kapellen
Klinkaardstraat 210 B001
B-2950 Kapellen

Ma - Vr8:30 - 12:00
12:30 - 17:30
Za10:00 - 13:00
ZoGesloten
KLANTBEOORDELING

woodcom-facebook-logo

Betalingen: aan chauffeur, per overschrijving of met kaart via: Wij aanvaarden: