Hoe gebeurt de levering en wat zijn de voorwaarden?

Benieuwd naar hoe je levering verloopt en wat de voorwaarden zijn?

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt!

 

Moet ik aanwezig zijn op de dag van levering?

Gelukkig niet! We zorgen ervoor dat je bestelling wordt afgeleverd, zelfs als je er niet bent. Maar we vragen wel om telefonisch bereikbaar te zijn, zodat we een vlotte levering kunnen garanderen.

 

Kan ik het uur van levering kiezen?

Helaas kunnen we geen specifiek uur van levering garanderen. We leveren echter wel elke werkdag, op de datum die jou het beste uitkomt. Tijdens het afrekenen kun je zelf de gewenste leverdatum kiezen.

 

Hoe wordt de pallet geleverd?

In België wordt de pallet altijd vervoerd in een grote vrachtwagen. Als het lastig is voor een vrachtwagen om op het afleveradres te komen, laat het ons dan weten zodat we hier rekening mee kunnen houden. De chauffeur doet zijn best om de pallet op de best mogelijke plek af te leveren, maar kan geen wonderen verrichten. De levering vindt plaats tot aan de eerste drempel, maar kan in overleg met de chauffeur op eigen risico op een andere plek worden geplaatst. Let op: levering op je eigen terrein is op eigen verantwoordelijkheid.

 

Kan de pallet over grind worden gereden?

Nee, de ondergrond moet glad en verhard zijn en ten minste 1300kg kunnen dragen. Ook helling mag niet meer dan 3% bedragen.  Voor levering met een meeneemheftruck kunnen we echter wel leveren op zachte ondergrond zoals kiezels, zand of gras.

Meeneemheftruck / Kooiaap

Benieuwd naar hoe je bestelling wordt afgeleverd met onze Kooiaap-service in Vlaanderen en Wallonië? We hebben alle details voor je op een rijtje gezet:

Onze pallets worden altijd vervoerd in grote vrachtwagens met een handige meeneemheftruck, de Kooiaap. Onze ervaren transporteurs doen er alles aan om je een optimale service te bieden.

We brengen je bestelling tot waar je maar wilt, maar houd er rekening mee dat we geen levering kunnen doen in garages of achtertuinen. Levering op privéterrein is op eigen verantwoordelijkheid, dus zorg ervoor dat de plek geschikt is voor ontvangst.

Voor de levering hebben we een vrije hoogte van 3 meter en een vrije breedte van 2,5 meter nodig. We leveren tot aan de afnemer, en het verslag van de transporteur geldt als bewijs van het aanbod tot levering.

En het goede nieuws? Onze Kooiaap kan zelfs over grind rijden! We kunnen leveren op zachte ondergrond zoals kiezels, zand en gras. Maar let op, hiervoor gelden extra kosten:

Voor levering in Vlaanderen: €39,95 extra.

Voor levering in Wallonië: €85,62 extra.

Je kunt deze opties selecteren in je winkelwagentje of op de afrekenpagina.

Foto kooiaap:

WOODcom Kooiaap - meeneemheftruck

Extra informatie

Betalingen: per overschrijving of met kaart via:  Wij aanvaarden: