WOODcom pellets 100% Eik

Overtuig jezelf van pellets eik!

WOODcom - Pellets eik

Verwarmen met eiken pellets zonder zorgen.

U wil geen stof en geen asresten?
U wenst een hoog rendement en een aangename warmte?
Kortom, u wil zorgeloos stoken in uw pelletkachel?

Dan hebben wij voor u de oplossing: de WOODcom 100% eiken pellets.

Eiken houtpellets zijn de beste: Wat is het geheim van onze pellets?

De fabrikant en de regio waar het hout vandaan komt is van doorslaggevend belang voor de kwaliteit van de pellets. Het pelletiseerproces geeft de fabrikant precieze controle over de samenstelling van houtpellets. Als u hout in uw houtkachel gebruikt, krijgt u wat de natuur heeft voortgebracht.

Als u echter verwarmt met houtpellets, bepaalt de fabrikant de effectiviteit van uw brandstof. Het precieze productieproces, de kwaliteitscontrole en de gebruikte grondstof bepalen de kwaliteit en het rendement van de pellet. Wat er echt toe doet, is hoe schoon de grondstoffen zijn die gebruikt worden en hoe laag het vochtgehalte is – dat is dit grote verschil! Dit verschil maakt dat de kwaliteitsnormen van uw houtpelletfabrikant de beslissende factor moet zijn voor uw aankoop.

De fabrikant van de WOODcom – HotDevil pellets gebruikt enkel poederdroog zuiver eiken zaagsel dat bekomen wordt van de meubelindustrie. Middels een complex en ingenieus productieproces wordt dit zuivere zaagsel in een hypermoderne pelletfabriek verwerkt tot de pellet met de meest ideale eigenschappen die ruimschoots de hoogste Europese normen overtreft.

De WOODcom – HotDevil pellet is de Rolls-Royce van de houtpellets en munt uit door efficiëntie en gebruiksgemak. Als je eenmaal de WOODcom pellets hebt gebruikt, wil je niets anders meer. Een topproduct met een ongezien rendement en gebruiksgemak.

 

Overtuig jezelf van pellets eik!