Welkom bij WOODcom, waar zelf afhalen niet alleen voordelig is, maar waar we ook service hoog in het vaandel dragen, zowel voor particulieren als professionals!

Om er zeker van te zijn dat het gewenste artikel op voorraad is, raden we je aan om even te bellen naar 03/665.07.37. Maar geen zorgen, zelfs zonder online bestelling ben je van harte welkom om langs te komen.

Als je echter liever vooraf je bestelling wilt reserveren, kan dat natuurlijk ook. Plaats eenvoudig je bestelling en betaal via onze website, of kom langs in ons magazijn en betaal ter plaatse. We bereiden je bestelling voor en houden deze voor je vast tot de afgesproken datum van afhaling (met maximum van 14 dagen).

 

Bij ons kun je betalen op de manier die jou het beste uitkomt: contant, met Bancontact, of zelfs met eco-cheques. We streven ernaar om het afhaalproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij snel en gemakkelijk met de benodigde materialen aan de slag kunt.

 

Dus, of je nu spontaan langskomt of liever vooraf reserveert, bij WOODcom staan we voor je klaar met voordelige producten en uitstekende service!

VOOR AFHALINGEN ✅ (klik hier)

Zelf afhalen in 2950 Kapellen

KMO Park Klinkaard Unit B001
Klinkaardstraat 210 (nr 200 op GPS)
BE 2950 Kapellen
Tel: 03/665.07.37
info@woodcom.eu

Betalingen: per overschrijving of met kaart via:  Wij aanvaarden: