Over WOODcom

Al 10 jaar lang is het hartverwarmende doel van WOODcom glashelder: Elk gezin in de Benelux voorzien van knusheid, comfort en gezelligheid. Of het nu winterse avonden zijn bij de haard, lentesfeer met boomschors of zomerse hoogtepunten tijdens een BBQ. WOODcom staat paraat om razendsnel te leveren, recht tot aan uw voordeur. Laat ons uw momenten van warmte en gezelligheid bezorgen! ????????????

Wie is wie binnen het bedrijf?

Maak kennis met ons dynamisch team!

Wat bieden we aan?

  • Een uitgebreid assortiment, regelmatig aangevuld met topkwaliteit producten. Bij ons geen miskopen dankzij onze testpakketten die het risico uit winkelen halen.
  • Met onze vijfdaagse bereikbaarheid staan we altijd voor je klaar, en dat doen we niet zomaar. We leveren niet alleen producten, maar ook de beste service met een persoonlijke touch. Onze goederen zijn als cadeautjes, goed verpakt om hun kwaliteit te waarborgen.
  • Bestellen bij ons is een fluitje van een cent. Supersimpel via de webshop, telefoon of zelfs in ons afhaalmagazijn te Kapellen. En de kers op de taart? We leveren snel op het moment dat jou het beste uitkomt.

“Home is where the haard is”

En bij ons is dat niet alleen een gezegde, maar een belofte. Warmte, comfort en gezelligheid, wij brengen het recht naar jouw deur! ????????

Hoe kunnen wij jou helpen?

U kan ons via onze website, mail (info@woodcom.eu) of telefoon 03/665 07 37 bereiken van maandag tot vrijdag en van 8u tot 17u.

SCHRIJF EEN REVIEW OVER UW BESTELLING!  

Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Continu werken we aan het verbeteren van onze producten en service, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Uw mening hierover is dan ook zeer waardevol voor ons. We zouden het prettig vinden als u met ons wilt delen hoe u uw bestelling heeft ervaren.

We nodigen u graag uit een review te schrijven over uw bestelling via Google of Trustpilot. Dit kan heel eenvoudig via onderstaande QR code of button in slechts 2-3 minuten tijd.

Alsook nodigen wij u uit, week na bestelling van de goederen om een review te plaatsen – Shop met een gerust hart!