Welkom bij WOODcom, waar voordelige leveringen aan zowel particulieren als professionals centraal staan!

Bij ons bepaal je zelf het moment van levering aan huis. Als je vóór 15.00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat je binnen 48 uur je bestelling in huis hebt. En het wordt nog beter: je kunt bij het afrekenen de gewenste leverdatum kiezen. Dankzij ons betalingssysteem is kopen bij WOODcom gemakkelijk, snel en veilig.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 03/665.07.37 (BE) of stuur een e-mail naar info@woodcom.eu.

Wij staan klaar om je verder te helpen!   

Bij WOODcom werken we vijf dagen per week, tien uur per dag aan orderverwerking. Ons toegewijde team zet zich in om de beste service te bieden en je bestelling op de afgesproken dag te leveren.

NIEUW LEVERING KOOIAAP:
Voor leveringen in Vlaanderen geldt een toeslag van €39,95, en voor leveringen in Wallonië is de toeslag €85,62. Je kunt dit eenvoudig aangeven in je winkelwagentje en op de afrekenpagina.

 

Hou rekening met enkele situaties:

  • Bij betalingen via overschrijving vindt de levering plaats na ontvangst van betaling of betalingsbewijs (minimaal 2 tot 4 werkdagen).
  • GLS-leveringen (testpakjes) duren gemiddeld 2 werkdagen.
  • Bestellingen na 15.00 uur vereisen een extra werkdag voor levering.
  • Als er een feestdag in de week valt, reken dan op een extra werkdag voor de levering.

Verwacht van ons niets minder dan perfecte service. WOODcom staat voor je klaar!

Bent u reeds toch op verkeerde bestelwebsite terecht gekomen, komt dat door dat u die website als voorkeur heeft genomen.

U kan daar uit geraken door CTRL + SHIFT + N te gebruiken of uw cash te wissen in uw browser of een andere browser te gebruiken. (browers = internet explorer of google chrome of …)

Betalingen: per overschrijving of met kaart via:  Wij aanvaarden: