Houtskool White QuebrachoHoutskool White Quebracho

Houtskool White Quebracho (zakken van 15kg)

vanaf: 39,99 incl. BTW en levering

  • Witte Steeneik uit Paraguay
  • Lange brandduur en hoge temperatuur
  • Unieke smaak en geur
Zak (15Kg)

Uitverkocht

39,99 incl. BTW en levering
Halve pallet (10stk = 150Kg)

Uitverkocht

331,00 incl. BTW en levering
Pallet (33stk = 495Kg)

Uitverkocht

841,00 incl. BTW en levering
SKU: BN-WHQUEBR-15KG-HKL Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

White Quebracho Houtskool

Wat is White Quebracho houtskool?

White Quebracho Houtskool van WOODcom is de beste houtskool op de markt. White Quebracho houtskool is gemaakt van het hardste houtsoort, Witte Steeneik afkomstig uit Paraguay. ‘Quebracho’ is afkomstig van de Spaanse woorden ‘quebrar’ en ‘hacha’ wat vrij vertaald ‘bijlenbreker’ betekent. Hoe harder de houtsoort, hoe beter de houtskool dat weet iedere pitmaster.

De houtskool gaat langzaam en gelijkmatig zijn maximale gloeitemperatuur bereiken. Eens hij op zijn maximum temperatuur is blijft hij zeer lang branden. Veel langer dan enige andere houtskoolsoort. Ze zijn moeiteloos aan te steken met onze aanmaakkrullen.

White Quebracho doordringt het vlees met een unieke hartige smaak en geeft een schroeiende warmte af. Er blijft heel weinig as over en die is krijtwit.

White Quebracho wordt ook vaak gebruikt in houtskoolovens zoals Josper, Mibrasa, X-oven enz.

Dit is de houtskool bij uitstek voor grillrestaurants!

Waarom White Quebracho houtskool?

  • Grote fracties
  • Brandt extreem lang
  • Hoge temperatuur
  • Unieke smaak

Wat niet iedereen weet

Het belang van het gebruik van de juiste soort houtskool wordt soms over het hoofd gezien. Houtskool speelt een doorslaggevende rol in het resultaat van een geslaagde barbecue. Harde houtsoorten met een hoge densiteit en unieke smaak/geur zijn ideaal bij slow cooking en grillen voor de beste smaak. Terwijl kokosbriketten dan weer uitschieten bij ongezien lange grillsessies waarbij smaak en geur minder belangrijk is.

Houtskool kopen bij WOODcom

Bij WOODcom kan u houtskool kopen voor elke grill, OFYR of hout(skool)oven. White Quebracho en kokosbriketten zijn de twee absolute toppers in hun vakgebied. Elke soort heeft zijn eigen voordelen. Ziet u door de bomen het bos niet meer en twijfelt u welke houtskool het meest geschikt zijn voor uw grill, OFYR of hout(skool)oven? Twijfel dan niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0)3 665.07.37 of mail ons via info@woodcom.eu. Onze specialisten helpen u graag verder en geven u advies over de verschillende soorten houtskool die u kan kopen.

Bijkomende informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Levering

Geleverd

Soort BBQ

Houtskool, Josper, Mibrasa, X-oven

Calorische waarde

30Mj

Aantal per colli

1 stuk

Volume

Zak

Inhoud per stuk

15kg

Lengte-x-Breedte-x-Hoogte

44x20x75

Pallet

EUROPALLET