Saniflor Polyvalente HumisolSaniflor Polyvalente Humisol

Humisol Polyvalent Bodemverbeteraar (36 x 60 Liter)

389,00 incl. BTW en levering

 • Zonder turf
SKU: BN-HUMISOL-SF-EU Categorie:

Beschrijving

Ontdek Saniflor Humisol Bodemverbeteraar: Verrijk Uw Bodem voor Gezonde en Weelderige Planten

Op zoek naar een effectieve bodemverbeteraar om uw tuin te transformeren? Maak kennis met Saniflor Humisol Bodemverbeteraar, het vlaggenschip van WOODcom’s assortiment bodemverbeteraars. Deze SANIFLOR BIO grondverbeteraar, rijk aan organisch materiaal (22%), werd speciaal samengesteld om uw grond te verbeteren en de wateropname te vergemakkelijken. Met de onschatbare waarde van kokosvezels in dit mengsel, biedt Saniflor Humisol Polyvalent zonder turf de ideale oplossing voor al uw tuinbehoeften, inclusief het creëren en onderhouden van uw gazon, moestuin en serre (behalve voor zuurminnende planten). Bovendien kan het worden gebruikt in de biologische landbouw. Ontdek hoe u Saniflor Humisol Bodemverbeteraar kunt gebruiken om uw tuin te verrijken en uw planten te laten bloeien!

Waarom Kiezen voor Saniflor Humisol Bodemverbeteraar van WOODcom?

 1. Rijk aan Organisch Materiaal: Saniflor Humisol Bodemverbeteraar is samengesteld uit 22% organisch materiaal, waardoor het een natuurlijke voedingsbron is voor uw planten. Deze rijke mix van organisch materiaal verbetert de bodemstructuur, bevordert een gezond bodemleven en stimuleert een betere opname van water en voedingsstoffen door uw planten.
 2. Kokosvezels voor Verbeterde Wateropname: De aanwezigheid van kokosvezels in dit mengsel is van onschatbare waarde. Kokosvezels hebben een uitstekend vermogen om water vast te houden, waardoor ze de wateropname van uw bodem verbeteren en helpen om uw planten te beschermen tegen droogte.
 3. Polyvalent en Turfvrij: Saniflor Humisol Polyvalent zonder turf is geschikt voor al uw beplantingen, van bloembedden tot gazon, moestuin en serre. Het is een veelzijdige bodemverbeteraar die de bodemstructuur verbetert en de groei en bloei van uw planten bevordert.
 4. Geschikt voor Biologische Landbouw: Onze humisol bodemverbeteraar kan worden gebruikt in de biologische landbouw, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor tuinders die streven naar duurzaamheid en natuurlijke teeltmethoden.
 5. Eenvoudig in Gebruik: Saniflor Humisol Bodemverbeteraar is eenvoudig toe te passen. Vermeng het gewoon met de bestaande grondlaag voor bloeiende en gezonde planten.

Voordelen van Saniflor Humisol Bodemverbeteraar:

 • Verbetert Bodemstructuur: Onze bodemverbeteraar verbetert de bodemstructuur, bevordert een betere beluchting en draagt bij aan een gezond bodemleven.
 • Stimuleert Plantengroei: Dankzij het rijke organische materiaal en de verbeterde wateropname stimuleert Saniflor Humisol Bodemverbeteraar gezonde groei en weelderige bloei van uw planten.
 • Geschikt voor Diverse Toepassingen: Of u nu een gazon wilt aanleggen, een moestuin wilt beginnen of een serre wilt onderhouden, onze humisol bodemverbeteraar is geschikt voor diverse toepassingen in de tuin.

Tips voor Gebruik:

 • Vermengen met Bestaande Grond: Meng Saniflor Humisol Bodemverbeteraar grondig met de bestaande grondlaag voor optimale resultaten.
 • Regelmatig Watergeven: Zorg ervoor dat u uw planten regelmatig water geeft, vooral tijdens droge periodes, om de groei te bevorderen.
 • Gebruik in Biologische Teelt: Onze bodemverbeteraar is geschikt voor biologische landbouwpraktijken, waardoor het een ideale keuze is voor milieubewuste tuinders.

Bestel Saniflor Humisol Bodemverbeteraar van WOODcom Nu!

Klaar om uw tuin te transformeren met Saniflor Humisol Bodemverbeteraar van WOODcom? Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom onze humisol bodemverbeteraar de favoriete keuze is van tuiniers overal ter wereld. Bij vragen of opmerkingen staat ons deskundige team klaar om u te helpen. Geef uw tuin de beste kans op succes met Saniflor Humisol Bodemverbeteraar!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Humisol Polyvalent Bodemverbeteraar (36 x 60 Liter)” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *