Boomschors Sylvestris (00-60mm)Boomschors Sylvestris (00-60mm)

Boomschors Sylvestris (00-60mm)

vanaf: 14,99 incl. BTW en levering

  • 3-4 jaar levensduur
  • Schors met vezel
  • Stukken van 00-60 mm

Hoeveel boomschors heb ik nodig?

Bereken hier je hoeveelheid

 

 

 

Zak (60 liter) (vanaf 10 zakken)
14,99 incl. BTW en levering
Pallet (51 zakken = +/- 3m³)
449,99 incl. BTW en levering
SKU: BN-SCHOR0060-SYL Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Verrijk Uw Buitenruimte met Hoogwaardige Dennen Boomschors – Pinus Sylvestris 00-60

Op zoek naar een natuurlijke en veelzijdige oplossing om uw buitenruimte te verbeteren? Ontdek de pracht van Pinus Sylvestris 00-60 . Met zijn uitstekende kwaliteit en diverse toepassingsmogelijkheden is deze boomschors de perfecte keuze voor het verfraaien van opritten, borders, voortuinen, speelplaatsen en wandelpaden. Lees verder om te ontdekken waarom Pinus Sylvestris  een must-have is voor uw landscaping projecten.

Waarom Pinus Sylvestris?

Pinus Sylvestris, ook wel bekend als Dennen boomschors, staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Met een levensduur van 3-4 jaar biedt onze Pinus Sylvestris 00-60 langdurige esthetiek en functionaliteit. Of u nu op zoek bent naar een decoratief accent voor uw tuin of een praktische oplossing voor onkruidbeheersing, Pinus Sylvestris biedt het allemaal.

Kenmerken van Pinus Sylvestris Boomschors (00-60mm)

  • Formaat: Onze Dennen boomschors wordt geleverd in een formaat van 0-60 mm, wat ideaal is voor diverse landscaping projecten. Of u nu subtiele accenten wilt toevoegen aan uw tuin of een groter gebied wilt bedekken, het formaat van de Pinus Sylvestris 00-60 biedt de flexibiliteit die u nodig heeft.
  • Kleur: De Pinus Sylvestris boomschors heeft een prachtige lichtbruine kleur, waardoor het een natuurlijke uitstraling aan uw buitenruimte geeft. Deze neutrale kleur past perfect bij verschillende tuinontwerpen en creëert een warme en uitnodigende sfeer.
  • Compositie: Onze Pinus Sylvestris bestaat uit Pinusschors met vezels, wat zorgt voor een duurzaam en natuurlijk product. De vezels dragen bij aan de structuur en stabiliteit van de boomschors, waardoor het geschikt is voor diverse toepassingen.
  • Toepassingen: De veelzijdigheid van Pinus Sylvestris maakt het ideaal voor verschillende landscaping projecten. Van het accentueren van opritten en borders tot het omlijnen van speelplaatsen en wandelpaden, Pinus Sylvestris voegt niet alleen een decoratief element toe, maar biedt ook praktische voordelen zoals onkruidbeheersing en vochtregulatie.

Bestel Nu Pinus Sylvestris Boomschors

Klaar om uw buitenruimte te transformeren? Bestel vandaag nog Pinus Sylvestris en geniet van de schoonheid en veelzijdigheid die het te bieden heeft. Voeg een natuurlijk element toe aan uw tuin en creëer een ontspannen en uitnodigende sfeer waar u jarenlang van kunt genieten.

Hoeveel boomschors heb ik nodig?

Boomschors is een natuurproduct dat uitermate geschikt is voor het afdekken van tuinen of het aanleggen van paden. Het afdekken met boomschors voorkomt niet alleen onkruidgroei. Het beschermt ook uw tuin tegen uitdroging en vorst. Maar hoeveel materiaal per vierkante meter heeft u nodig bij het bedekken van uw tuin?

Bereken hier je hoeveelheid

Bijkomende informatie

Gewicht 13,3 kg
Afmetingen 80 × 40 × 10 cm
Soort schors

Sylvestris

Inhoud per stuk

60L