Worteldoek en grondpennenWorteldoek en grondpennen

Worteldoek en grondpennen

33,15 incl. BTW en levering

 • 20 m2 (10m x 2m)
 • Versterkte vezel (100 grams)
 • 40 Grondpennen (gegalvaniseerd 20 x 30 cm)

Beschrijving

Hoogwaardige Worteldoek van WOODcom: Voorkom Wortelgroei en Onkruid Effectief

Op zoek naar een effectieve oplossing om wortelgroei te belemmeren en onkruid tegen te gaan in uw tuin of landscaping projecten? Ontdek het antiworteldoek van WOODcom. Ook wel bekend als gronddoek, is dit technische weefsel van polypropyleen of non-woven materiaal een essentiële toevoeging aan elke tuinaanleg. Lees verder om te ontdekken waarom ons worteldoek de beste keuze is voor uw projecten.

Wat is Worteldoek?

Antiworteldoek, ook wel gronddoek of gewoon worteldoek genoemd, is een technisch weefsel dat wordt gebruikt in tuinaanleg om wortelgroei te belemmeren. Het bestaat uit een geweven structuur die water doorlaat maar geen licht, waardoor onkruidgroei wordt voorkomen. Het doek is echter niet volledig gesloten, waardoor regenwater gemakkelijk naar de ondergrond kan afvloeien.

Kenmerken van WOODcom Worteldoek:

 • Hoogwaardig Materiaal: Ons antiworteldoek is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen of non-woven materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en effectiviteit.
 • Waterdoorlatendheid: Het doek laat water door, waardoor de onderliggende grond voldoende vochtig blijft, maar voorkomt tegelijkertijd dat onkruid kan groeien.
 • UV-stabiliteit: Al onze anti-worteldoeken zijn DEKRA-gecertificeerd en hebben een UV-stabiliteit van 8 jaar, waardoor ze bestand zijn tegen langdurige blootstelling aan zonlicht.

Toepassingen van Antiworteldoek:

 1. Met (Sier)grind of Sierschors: Het antiworteldoek kan worden toegepast met een laag (sier)grind of sierschors erop. Dit voorkomt dat het grind of schors in de ondergrond zakt en minimaliseert de groei van onkruid.
 2. Gaten voor Planten: Door gaten in het gronddoek te maken op de plekken waar planten moeten komen, wordt het wieden van ongewenste planten tot een minimum beperkt.
 3. Onder (Sier)bestrating: Antiworteldoek kan ook onder (sier)bestrating worden toegepast om wortelgroei te voorkomen en de levensduur van de bestrating te verlengen.

Pakket Eigenschappen van WOODcom Worteldoek en Grondpennen:

 • 20 m2 Antiworteldoek (afmetingen: 10m x 2m)
 • 40 Grondpennen (gegalvaniseerd, afmetingen: 20 x 30 cm)
 • Versterkte vezel van 100 gram voor duurzaamheid en stabiliteit

Kies voor kwaliteit en effectiviteit met het antiworteldoek van WOODcom. Bestel vandaag nog en geniet van een onderhoudsarme en onkruidvrije tuin voor jarenlang plezier.

Bijkomende informatie

Gewicht 3,5 kg
Afmetingen 40 × 30 × 27 cm
Inhoud

20m² worteldoek & 40 grondpennen