Brandhout Haagbeuk ovendroog doos (voor kachel, houtgrill en pizzaoven)Brandhout Haagbeuk ovendroog doos (voor kachel, houtgrill en pizzaoven)

Ovendroog brandhout Haagbeuk in doos (voor kachel, houtgrill en pizzaoven)

Ideaal voor OFYR, Pizza-oven en Grill

vanaf: 36,99 incl. BTW en levering

  • Ovendroog
  • Beste keuze voor Pizza-oven, OFYR en Grill
  • Lengte van 25 cm tot 30 cm
Doos (25kg)
36,99 incl. BTW en levering
Minipallet (6stk = 150kg)
235,00 incl. BTW en levering
Halve pallet (20stk = 500kg)
532,00 incl. BTW en levering
Pallet (40stk = 1000kg)
961,00 incl. BTW en levering

Beschrijving

Ovendroog brandhout haagbeuk in doos

WOODcom, uw garantie voor perfect brandhout!

Onze kratten met ovendroog brandhout haagbeuk in doos zijn voorzien van hoogst kwalitatief beukenhout. Haagbeuk is hardhout met een zeer hoog rendement. Niet alleen dat. Zijn gladde propere schors zorgt ook voor veel minder afvalstoffen die mee verbrandt worden en in de schouw belanden.

Haagbeukenhout is zeer populair en uitermate geschikt voor pizza-ovens, OFYR en grills vanwege zijn hoog rendement en propere schors.

Is ovendroog brandhout haagbeuk in doos goed brandhout?

Haagbeuk brandhout is ideaal om te stoken omdat het bij ons ovendroog is. U hoeft het hout dus geen maanden of jaren te laten drogen in de schuur. Gewoon de kachel in met een aanmaakkrul en meteen aansteken.

Loofhout in plaats van naaldhout is natuurlijk ook een grote troef. Dit betekent minder assen, veel hoger rendement, een prachtig vlammenspel en natuurlijk geen harsen die opbranden en zorgen voor rommel in de schouw.

De dikte en lengte van onze blokken maken onze brandhout beuk zijn de ideale balans tussen gebruiksgemak en rendement. Vanwege een dikte van 5-20 cm en een lengte van 25-30 cm bent u zeker dat de blokken in uw kachel zullen passen. Alsook nog steeds een hoog rendement te zullen geven zonder dat u er te snel een nieuwe blok op hoeft te gooien.

Als u dit optelt dan heeft u:

  • Ovendroog hout
  • Loofhout (Hardhout)
  • Ideale blokken
  • Prachtig vlammenspel

De hoogste kwaliteit dus aan de laagste prijs!

Ovendroog brandhout haagbeuk in doos eenvoudig online bestellen

Online al uw ovendroog brandhout kopen en uw pakket vervolgens op adres laten leveren? Dat kan bij WOODcom! U kan ons brandhout kopen in verschillende afmetingen zoals grote kratten, kleine kratten of netzakken. Bij WOODcom kan u niet alleen rekenen op kwaliteit, maar ook op gebruiksgemak en professionele service.

Contacteer ons voor meer informatie of deskundig advies

Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet goed welk brandhout u moet kopen? Dan helpen wij u graag verder. Via de filters op onze website kan u al selecteren op een aantal criteria waaraan uw hout moet voldoen als u brandhout wilt bestellen. Daarnaast kan u ons ook telefonisch contacteren op het nummer +32 (0)3 665.07.37 of kan u ons mailen op info@woodcom.eu. Onze specialisten geven u graag advies over welke soort brandhout het meest geschikt is voor uw kachel.

Heeft u nog andere vragen over ons of bent u benieuwd naar de prijs van ons brandhout? Op onze FAQ-pagina vindt u zeker meer informatie.

Bijkomende informatie

Gewicht 25 kg
Afmetingen 62 × 33 × 28 cm
Houtsoort

Beuk

Verbrandingswaarde

11,4 GJ/m³

Vochtigheidsgraad

<15%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ovendroog brandhout Haagbeuk in doos (voor kachel, houtgrill en pizzaoven)” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *