Pellets 100% EikPellets 100% Eik

Pellets 100% Eik

Hoogste rendement

(5 klantbeoordelingen)

vanaf: 350,00 incl. BTW en levering

 • Kachel: ≥ 10KW
 • Geen chemische bindmiddelen
 • DIN+ gecertificeerd
 • Nog 1 Big Bag beschikbaar
Halve pallet (32stk = 480kg)
350,00 incl. BTW en levering
Pallet (64stk = 960Kg)
595,00 incl. BTW en levering
Big bag (1000Kg)
595,00 incl. BTW en levering
SKU: BN-PEL-EIK Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

DIN+ Pellets: De Ultieme Brandstof voor Efficiënte Verwarming

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare brandstof voor uw verwarmingssysteem, dan zijn DIN+ pellets de oplossing. In deze uitgebreide gids zullen we uitleggen waarom DIN+ pellets de gouden standaard zijn voor verwarming, wat ze zo bijzonder maakt en waar u hoogwaardige eiken houtpellets kunt kopen die aan de DIN+ normen voldoen.

Wat Zijn DIN+ Pellets?

DIN+ pellets zijn houtpellets van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strenge DIN+ normen, een Duitse certificering die garant staat voor premium kwaliteit. Deze pellets worden geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen en voldoen aan de hoogste normen voor dichtheid, verbrandingswaarde en lage emissies. Ze zijn ideaal voor pelletkachels, pelletkachels en biomassa-verwarmingsketels.

De Voordelen van DIN+ Pellets

1. Premium Kwaliteit:

DIN+ pellets zijn vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en bevatten geen schadelijke toevoegingen. Ze leveren een consistente verbranding en minimale asproductie.

2. Hoog Energetisch Rendement:

Deze pellets bieden vanwege hun houtsoort een hoog energetisch rendement, wat betekent dat ze meer warmte genereren en uw verwarmingskosten verlagen.

3. Milieuvriendelijk:

De productie van onze pellets voldoet aan strenge milieunormen. Ze stoten minimale emissies uit en dragen bij aan een schonere planeet.

4. Gemak en Betrouwbaarheid:

Onze pellets zijn gelijkmatig van formaat en zorgen voor een probleemloze verbranding in uw verwarmingssysteem. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

5. Kostenbesparend:

Door hun hoge efficiëntie verbruikt u minder brandstof, wat resulteert in lagere stookkosten en besparingen op de lange termijn.

Waar DIN+ Pellets Kopen?

Bij WOODcom begrijpen we de waarde van hoogwaardige pellets en bieden we u de kans om deze premium brandstof aan te schaffen. Maar waarom zou u voor ons kiezen?

Kwaliteit en Betrouwbaarheid:

Onze pellets voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en bieden u de zekerheid van betrouwbare verwarming. Wij leveren alleen pellets van de hoogste kwaliteit.

Milieubewustzijn:

Bij WOODcom zetten we ons in voor milieubewuste praktijken. Onze pellets zijn afkomstig van duurzaam beheerde bossen en dragen bij aan een schonere planeet.

Klantgerichtheid:

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke vereisten te voldoen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Conclusie van DIN+ pellets

Onze pellets zijn de beste keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, efficiënte en milieuvriendelijke verwarming. Bij WOODcom zijn we er trots op hoogwaardige pellets aan te bieden die aan al uw verwarmingsbehoeften voldoen.

Kies voor WOODcom voor een kosteneffectieve en duurzame verwarmingsoplossing met onze hoogwaardige pellets. Samen werken we aan een warmere en schonere toekomst voor u en de planeet.

Neem contact met ons op via info@WOODcom.eu of bel 03 665 07 37 en ontdek de voordelen van onze pellets!

Bijkomende informatie

Gewicht 15 kg
Afmetingen 34 × 10 × 55 cm
Houtsoort

Eik

Certificaten

DIN+ en FSC-keurmerk

Calorische waarde

>4,83 kWh/kg

Diameter

6 mm

Vochtgehalte

<6,5%

Asrest

<0,4%

Kachelgrootte

Pelletkachel KW ≥ 12

5 beoordelingen voor Pellets 100% Eik

 1. Michael De Wilde

  Bestel al jaren mijn pellets bij WOODcom. Goed producten, goed service. De Eiken pellets zijn een aanrader!

 2. J. Bertmans

  Vlotte levering en heel goed verpakt. De eiken pellets geven een mooie verbranding en weinig afval, ze wel wat duurder dan den of ander hout.

 3. Debruyn Hilde (geverifieerde eigenaar)

  zeer goed weinig afval . Propere verbranding

 4. Heidi Janssens

  De eiken pellets geven veel meer warmte, zelfs op de laagste ventilatie modus.

 5. defour raoul

  Zijn heel goed betreffende warte geven en zeer weig asresten, maar wel redelijk duur

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *