Netzak Brandhout mixNetzak Brandhout mix

Brandhout Mix ovendroog in netzakken

Kleine en middelgrote haardkachel

vanaf: 24,99 incl. BTW en levering

  • Ovendroog
  • +/-6,5 kg proper verpakt in netzak
  • Mix van Eik, Beuk en Berk
Netzak (2stk = +/-17kg)
24,99 incl. BTW en levering
Halve Pallet (45stk = +/- 270kg)
306,00 incl. BTW en levering
Pallet (90stk = +/-585kg)
508,00 incl. BTW en levering

Beschrijving

De Perfecte Mix voor Vuurperfectie: Gemengd Brandhout in Netzakken bij WOODcom

Bij WOODcom geloven we dat het plezier van een knisperend vuur hand in hand gaat met gemak en kwaliteit. Daarom introduceren we met trots onze selectie gemengd brandhout, zorgvuldig samengesteld uit eik, beuk en berk, en verpakt in handige netzakken. Duik dieper in de wereld van moeiteloos stoken en ontdek waarom ons gemengd brandhout in netzakken de ultieme keuze is voor een zorgeloze en hoogwaardige vuurervaring.

Waarom Kiezen voor Gemengd Brandhout in Netzakken van WOODcom?

1. Eenvoudige Opslag en Hantering

Ons gemengd brandhout wordt geleverd in netzakken, waardoor het opslaan en hanteren een fluitje van een cent wordt. Geen gedoe met het sjouwen van grote houtstapels of het zorgen voor de juiste hoeveelheid. Of je nu een doorgewinterde houtstoker bent of net begint, de netzakken bieden gemak voor iedereen.

2. Gemengde Houtsoorten voor Optimale Verbranding

Elke netzak bevat een uitgekiende combinatie van eik, beuk en berk. Deze mix van houtsoorten is niet toevallig; het is ontworpen om een optimale verbranding te garanderen. Eik zorgt voor een langdurige warmte, beuk voegt een krachtige verbranding toe, terwijl berk zorgt voor een snelle ontsteking. De perfecte mix voor een vuur dat aan al je verwachtingen voldoet.

3. Perfecte Porties voor Elk Vuur

Onze netzakken zijn zorgvuldig samengesteld om de ideale portie brandhout te bieden voor verschillende vuursituaties. Of je nu een gezellige avond bij de openhaard plant, een knapperig kampvuur wilt maken of een vuurkorf op het terras wilt ontsteken, onze netzakken passen zich aan jouw behoeften aan.

4. Bescherming Tegen Vocht

Netzakken bieden niet alleen gemak, maar fungeren ook als bescherming tegen vocht. Het brandhout blijft droog en klaar voor gebruik, zelfs als het een tijdje opgeslagen wordt. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale verbranding, zonder gedoe met vochtig hout.

5. Milieubewust: Duurzaam Bosbeheer

WOODcom hecht waarde aan duurzaamheid. Ons brandhout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, waardoor je niet alleen geniet van de warmte van het vuur, maar ook bijdraagt aan het behoud van het milieu. We zijn trots op onze betrokkenheid bij duurzaam bosbeheer en streven ernaar om verantwoorde keuzes te bieden voor onze klanten.

Bestel Gemakkelijk en Snel bij WOODcom

Bij WOODcom begrijpen we dat jouw tijd waardevol is. Daarom bieden we gemak en kwaliteit met ons gemengd brandhout in netzakken. Bestel vandaag nog en ervaar de eenvoud van het krijgen van hoogwaardig brandhout, verpakt in handige netzakken, rechtstreeks bij jou thuis geleverd.

Onze website biedt een intuïtieve bestelervaring, waar je eenvoudig de gewenste hoeveelheid gemengd brandhout in netzakken kunt selecteren en je bestelling kunt plaatsen. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat je brandhout snel en in optimale staat wordt geleverd, zodat je direct kunt genieten van de warmte en gezelligheid van je vuur.

Conclusie: Kies voor Gemak, Kwaliteit en Milieubewustzijn

WOODcom staat voor kwaliteit, gemak en duurzaamheid. Ons gemengd brandhout in netzakken biedt de perfecte mix van eik, beuk en berk voor een ongeëvenaarde vuurervaring. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog bij WOODcom en ontdek de eenvoud van hoogwaardig brandhout, geleverd in handige netzakken. Maak van elk vuur een genot met WOODcom – jouw toegangspoort tot eenvoudig, efficiënt en hoogwaardig stoken.

Bijkomende informatie

Gewicht 8 kg
Afmetingen 24 × 11 × 40 cm
Houtsoort

Mix

Verbrandingswaarde

10,6 GJ/m³

Vochtigheidsgraad

<15%

Gekloofd

Dikte +/- 5-15 cm – Lengte +/- 25-30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brandhout Mix ovendroog in netzakken” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *